HTC Desire 628: nieuwe, strakke dual-sim smartphone voor €249

Vanaf volgende week ligt er een nieuwe HTC-smartphone in de winkels. Het gaat om de HTC Desire 628. Deze smartphone is zojuist aangekondigd door de Taiwanese fabrikant. Ook aan mogelijkheden en specificaties ontbreekt het aan niets bij het nieuwe toestel mt dual-sim ondersteuning.

HTC Desire 628 dual-sim

HTC heeft zojuist de Desire 628 dual-sim aangekondigd. Deze smartphone is voorzien van een 5,0 inch glazen display dat direct en naadloos aansluit op de rand van het toestel, zo stelt HTC. Het beeldscherm heeft een HD-resolutie en aan de voorzijde bevinden zich ook de BoomSound-speakers voor een goede geluidskwaliteit.

HTC Desire 628

Camera

Met de 13 megapixel camera kan je foto’s en video’s maken. De lens is voorzien van een diafragma van f/2.0 en BSI-sensor waardoor we volgens HTC ook in donkere omgevingen mooie foto’s kunnen maken. De camera heeft een sluitertijd van 0,4 seconden waardoor de kans erg klein is dat je te laat bent met het maken van een foto. Aan de voorzijde van de HTC Desire 628 bevindt zich nog een 5 megapixel front-camera.

4G dual-sim

Zoals gezegd is het toestel voorzien van dual-sim ondersteuning. Hierdoor kan je zonder problemen twee simkaarten gebruiken, wat handig kan zijn op vakantie of om privé en werk gescheiden te houden. Een voordeel van de Desire 826 is dat beide simkaarten 4G ondersteunen. Het toestel heeft een accucapaciteit van 2200 mAh en onder de motorkap ligt een 1.3 GHz octa-core processor, ondersteund door 3GB RAM-geheugen. Het interne geheugen van 32GB kan uitgebreid worden met een geheugenkaart van maximaal 200GB.

HTC Desire 628 dual-sim

Kopen en verkrijgbaarheid

Vanaf 6 juni is de HTC Desire 826 dual-sim te koop in Nederland. De adviesprijs is 249 euro en je krijgt hem in de kleur ‘dark blue’. We hebben alle specificaties voor je op een rij gezet op de toestelpagina via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel