HTC One M8s: Android 6.0 Marshmallow met HTC Sense 7 wordt uitgerold

In ons land is HTC begonnen met de uitrol van Android 6.0 Marshmallow voor de HTC One M8s. In januari kreeg de One M8 zelf de update al en nu is ook de One M8s aan de beurt. Samen met Marshmallow krijgt het toestel ook HTC Sense 7 mee.

HTC One M8s: Marshmallow

Android 6.0 Marshmallow wordt vanaf nu uitgerold in Nederland voor de HTC One M8s. Samen met de update naar de nieuwe Android-versie wordt ook HTC Sense 7 meegeleverd. De Taiwanese fabrikant bracht de Marshmallow update in januari al uit voor de HTC One M8. Dankzij HTC Sense 7 krijg je nog meer personalisatie-mogelijkheden.

HTC One M8

Marshmallow op de One M8s zorgt ervoor dat er efficiënter met de accu wordt omgegaan. Daarnaast zorgt Android 6 er ook voor dat je permissies voor apps kunt instellen. Wil je niet dat een bepaalde applicatie toegang krijgt tot bijvoorbeeld je locatie of je contacten; dan kan dat nu uitschakelen. Dankzij Direct Share kan je sneller content delen met anderen.

Update

De update voor de HTC One M8s zal vanaf nu OTA uitgerold worden via het toestel zelf. Mocht je nog geen melding hebben ontvangen van de update, ga dan naar instellingen > over het toestel > software-update en controleer handmatig of de update al beschikbaar is.

Lees ook

Reageer op dit artikel