HTC One M8: update Android 6.0 Marshmallow vanaf nu in Nederland

Nederlandse bezitters van de HTC One M8 kunnen vanaf vandaag de nieuwste Android-update verwachten. HTC is begonnen met het uitrollen van Android 6.0 Marshmallow voor de HTC One M8. Met de update krijgt het vlaggenschip uit 2014 ook de nieuwste versie van HTC Sense.

HTC One M8: Android 6.0 Marshmallow

In verschillende landen, waaronder ook Nederland, is HTC begonnen met het verspreiden van Android 6.0 Marshmallow voor de HTC One M8. De update zou eigenlijk al eerder verwacht worden, maar nu is het moment eindelijk aangebroken. De HTC One M8 is het vlaggenschip uit 2014 van de Taiwanese fabrikant.

HTC One M8

De update voor de HTC One M8 naar Android 6.0 Marshmallow brengt ook de nieuwste versie HTC Sense 7. Hiermee krijg je nog meer personalisatie-mogelijkheden. Met Android Marshmallow kan je per applicatie aangeven welke rechten een toepassing mag krijgen. Daarnaast is er de functie Now on Tap waarmee je nog sneller informatie kunt opzoeken. Dankzij Doze moet het uithoudingsvermogen van het toestel verder verbeterd zijn.

Zoals gezegd zal vanaf nu de update (gefaseerd) uitgerold worden, over-the-air (OTA). Je krijgt dus vanzelf een melding van de update op je toestel. De update is ruim 1GB groot en kan het beste via WiFi gedownload worden. Mocht je nog geen melding hebben gehad, dan kan je altijd via Instellingen > over dit toestel > software-update ervoor kiezen om handmatig te controleren of er updates beschikbaar zijn. Volgens berichten aan DroidApp zou de installatie meer dan een uur in beslag nemen.

Heb jij de update naar Android 6.0 Marshmallow binnen op je HTC One M8? Laat je reactie achter onder dit bericht! De update naar Marshmallow voor de HTC One M9 zal binnen korte tijd ook uitgerold gaan worden.

Lees ook

Reageer op dit artikel