HTC One M9 Prime Camera Edition vanaf nu te vinden in Nederlandse winkels

Het is een hele mond vol, HTC One M9 Prime Camera Edition, maar vanaf nu is het toestel verkrijgbaar in ons land. Het toestel is een variant op de HTC One M9 die vorig jaar door de Taiwanese fabrikant werd uitgebracht. De vertrouwde BoomSound-speakers zijn gebleven, maar wat is er veranderd aan de camera?

HTC One M9 Prime Camera Edition

Terwijl in Duitsland HTC een bijna identieke variant van de One M9 Prime Camera Edition aangekondigde; de HTC One S9, moeten we in Nederland het doen met een qua uiterlijk echt identieke smartphone. Vanaf nu is de HTC One M9 Prime Camera Edition beschikbaar in Nederland. Het toestel werd eind april aangekondigd.

HTC One M9 Prime Camera edition

Camera

De HTC One M9 Prime Camera Edition vermoedt met zijn naam dat het alles uit de kast haalt voor de camera. Hoewel megapixels niet altijd wat zegt over de kwaliteit, is in vergelijking met de One M9 het aantal megapixels een stuk lager. We gaan van 20 naar 13 megapixel. Wel kan je foto’s in RAW schieten, 1080p Full-HD-video’s maken en gebruik maken van de optische beeldstabilisatie. Er is verder een 2840 mAh accu, een MediaTek Helio X10 octa-core processor en 3GB RAM-geheugen. Alles bedien en bekijk je op het 5,0 inch Full-HD display.

HTC heeft bij de HTC One M9 Prime Camera Edition ervoor gekozen om de BoomSound speakers met haar geweldige geluidskwaliteit te behouden. Het toestel draait op Android 6.0 Marshmallow en daar overheen het volledig aanpasbare HTC Sense.

Wil je alle specificaties op een rij bekijken en zien waar je de HTC One M9 Prime Camera Edition het voordeligste aan kunt schaffen, raadpleeg dan de toestelpagina via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel