HTC: Mark Moons, directeur West-Europa, stapt na 9 jaar op

Mark Moons, de algemeen directeur van HTC in West-Europa is opgestapt bij het bedrijf. Onder de leiding van Mark Moons wist de Taiwanese fabrikant goede resultaten te behalen op de West-Europese markt, waaronder in Nederland en diverse andere landen. Na negen jaar is Moons nu opgestapt.

HTC: Mark Moons

De algemeen directeur van HTC West-Europa, Mark Moons is opgestapt bij HTC. Tegenover AllAboutPhones laat Mark Moons weten dat het na negen jaar mooi is geweest bij HTC. Afgelopen vrijdag was de laatste werkdag voor Mark Moons en zal zich nu meer richten op zijn gezin en zal opzoek gaan naar een nieuwe uitdaging.

Mark Moons
Mark Moons (HTC)

Mark Moons heeft in de Benelux ervoor gezorgd dat HTC vanaf de grond werd opgebouwd. Daarna was Mark Moons ook verantwoordelijk voor de taken in diverse andere Europese landen waaronder Italië, Spanje en Frankrijk. Vrijdag heeft HTC ook bekend gemaakt dat er verschillende verschuivingen gaan plaatsvinden in het management van HTC Europa. Dit was voor Mark Moons reden om op te stappen bij de Taiwanese fabrikant. In de afgelopen tijd zijn al meerdere medewerkers van HTC Nederland opgestapt.

Vorige week lanceerde de Taiwanese fabrikant de HTC One A9, die de strijd aan moet gaan met andere Android-smartphones en de Apple iPhone.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel