HTC One M9: update naar Android 7.0 Nougat vanaf nu in Nederland

HTC heeft bekend gemaakt de uitrol van de Android 7.0 Nougat update voor de HTC One M9 verder te voltooien. De update zal vanaf nu in Europa uitgerold worden, en dat is goed nieuws voor de bezitters van het vlaggenschip van HTC uit 2015. In december kwam de update al uit in de Verenigde Staten, nu ook in Nederland.

HTC One M9: Android 7.0 Nougat

Europese bezitters van de HTC One M9 kunnen vanaf nu in de komende dagen de update naar Android 7.0 Nougat verwachten. HTC’s productmanager Graham Wheeler laat dit weten. In december 2016 werd de update al verspreid in de Verenigde Staten voor het toestel, maar in Europa moesten we nog lang wachten op de update.

Europa

De update voor de HTC One M9 zal vanaf nu verspreid worden in Europa, Turkije en Zuid-Afrika. De beschikbaarheid van de Nougat-update voor andere landen staat gepland voor de komende dagen. De uitrol van de update in Nederland en België is inmiddels ook begonnen, zo laat DroidApp-lezer Peter ons weten.

htc one m9 nougat

Vernieuwingen

Android 7.0 Nougat bevat een groot aantal verbeteringen. Zo is het mogelijk om gebruik te maken van split-screen waarbij je twee apps geopend kunt hebben op één scherm, en ook zijn er de vernieuwde notificaties van waaruit je direct een bericht kunt beantwoorden.

Update

Wanneer de update beschikbaar is voor jouw toestel, krijg je hiervan een melding. Mocht je direct willen weten of de update al klaarstaat, kan je dit controleren door te gaan naar Instellingen > over het toestel > software-update > nu controleren. Vanwege de grootte van de update raden we je aan de update via WiFi te downloaden.

De update voor de HTC 10 naar Nougat laat nog op zich wachten. Eerder werd bekend dat de uitrol vertraging heeft opgelopen. We verwachten dat deze update ook over niet al te lange tijd beschikbaar zal komen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel