HTC U11 krijgt update met verbeteringen: filmen in 60fps in Full-HD

HTC rolt een update uit voor de HTC U11. Met de high-end smartphone van HTC wordt het dan mogelijk om in nog hogere kwaliteit video’s vast te leggen. De fabrikant zal echter nog meer nieuwe functies toevoegen aan updates die uitrollen voor de U11.

HTC U11: filmen in Full-HD met 60fps

De HTC U11 kan vanaf nu een update verwachten waarbij een aantal verbeteringen worden doorgevoerd. Het bedrijf heeft onlangs bekend gemaakt dat er een mogelijkheid komt om in hogere kwaliteit te filmen. Deze update wordt vanaf nu uitgerold en is bij verschillende gebruikers in Nederland al beschikbaar.

HTC U11 camera

Specifiek gaat het om de update waarbij in Full-HD met een hogere framerate gefilmd kan worden; met 60 frames per seconde. Eerder was dit nog 30fps. De verhoging zorgt ervoor dat beelden nog vloeiender worden vastgelegd. Het filmen in 4K gebeurt nog wel steeds met 30fps.

Samen met de update voor de verbeteringen in de videocamera wordt ook beveiligingsupdate juli 2017 doorgevoerd. Eerder maakte HTC al bekend de opties in Edge Sense te willen uitbreiden en met de update naar Android O wordt ook ondersteuning voor Bluetooth 5.0 verwacht.

Alles over de HTC U11 met actuele prijzen en specificaties vind je via onderstaande button op de HTC U11 pagina. Daarbij mag ook onze uitgebreide HTC U11 review niet ontbreken en vind je een uitgebreid lijstje met tips in ons HTC U11 tips artikel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel