HTM Fiets app laat je gemakkelijk en snel een fiets pakken in Den Haag

Het is vanaf nu mogelijk om op de fiets te genieten van Den Haag. Voor ‘de mooie stad achter de duinen’ heeft vervoersbedrijf HTM een Fiets-app uitgebracht. Zo kun je na je bus- of tramreis de fiets pakken voor het laatste stukje.

HTM Fiets app

In Den Haag vind je vanaf nu honderden deelfietsen in het straatbeeld. Het is een initiatief van vervoersbedrijf HTM die de deelfietsen over de stad heeft verspreid, om zo je verder te brengen dan waar de bus en tram je brengt. Of je nou naar je kantoor moet, richting huis gaat, of middenin een park moet wezen; de HTM Fiets kun je ervoor gebruiken. Het gebruik van het openbaar vervoer is voor het gebruik van HTM Fiets niet verplicht.

HTM Fiets app

Met de HTM Fiets app kun je direct een fiets pakken. Je scant de QR-code op het spatbord, waarna het slot automatisch wordt geopend. Vervolgens kan het fietsen beginnen. Je ziet in het account waar de fietsen gestald staan; samen met een routebeschrijving om bij de fiets te komen. Wanneer je op je bestemming bent aangekomen, kun je ervoor kiezen de fiets tijdelijk te parkeren en dus te pauzeren, of om deze in te leveren op één van de aangegeven locaties. Dit is belangrijk, want anders blijft de tijd doorlopen.

Via de HTM Fiets app kun je ook direct zien welke ritten je hebt gemaakt, en tevens facturen bekijken. Je kunt er zelf voor kiezen of je de fiets voor een half uur wilt lenen, of voor een hele dag. Per half uur betaal je 1,00 euro. Het maximale dagtarief bedraagt 5,00 euro per 24 uur. Je kunt de applicatie downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

HTM Fiets
HTM Fiets
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel