Swapfiets app: nooit meer je band plakken en andere reparaties aan je fiets

Swapfiets is een platform waarbij je een fietsabonnement af kunt sluiten. De fietsen zijn te herkennen aan de blauwe band en met de Swapfiets app hoef je je nergens meer zorgen om te maken.

Swapfiets app

De Swapfiets app is uitgebracht voor de gebruikers van Swapfiets. De dienst is in verschillende steden in Nederland, België, Denemarken en Duitsland actief en groeit nog steeds. De fietsen van Swapfiets zijn te herkennen aan de blauwe band en je hebt nooit meer omkijken naar reparaties en dergelijke. Het is een fietsabonnement waarmee je altijd een fiets tot je beschikking hebt, zonder dat je nog naar de fietsenmaker hoeft of dergelijke.

Swapfiets app

Voor een vast bedrag per maand huur je een Swapfiets. Je licht kapot, ketting eraf of lekke band; je kunt het voortaan doorgeven via de Swapfiets app. Mocht je fiets stuk gaan kan deze ook direct omgewisseld worden voor een werkende fiets. Ook hoef je dus zelf nooit meer naar de fietsenmaker. Een andere handige functie in de Swapfiets app is dat je snel je fiets terug kunt vinden; want misschien vergeet je wel eens waar je hem nou in de gauwigheid hebt neergezet.

Swapfiets zelf kost 15,00 euro per maand. Ben je student, dan betaal je 12,00 euro per maand. Op dit moment is het actief in 21 Nederlandse steden; Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Den Bosch, Ede, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Hengelo, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Wageningen en Zwolle. In België werkt de dienst in Antwerpen, Gent en Leuven. De app is te downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Swapfiets
Swapfiets
Ontwikkelaar: Swapfiets
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel