Komt Huawei 3 november met compleet vernieuwde EMUI 5.0 interface?

Al eerder kwamen er berichten naar buiten dat Huawei nog dit jaar met een compleet grote update zou komen voor haar skin. Nu heeft Huawei een hint geplaatst naar de nieuwe update. Kunnen we op 3 november de EMUI 5.0 update verwachten?

EMUI 5.0 bij lancering Mate 9?

De EMUI interface is niet bij iedereen even geliefd. Toch wordt de EMUI interface steeds een stukje beter en werd er enige tijd geleden afstand genomen van de speelse icoontjes. Eerder liet de Chinese fabrikant doorschemeren dat in het derde kwartaal van 2016 de update naar EMUI 5.0 aangekondigd zou worden. De update zou vooral voor de Westerse markt een hele verbetering zijn en zelfs een app-drawer brengen.

EMUI 5.0 teaser

Huawei heeft een teaser naar buiten gebracht voor de nieuwe EMUI 5.0 skin. Deze wordt volgens de teaser ‘binnenkort’ aangekondigd. Het is mogelijk dat we de nieuwe interface-skin van Huawei op 3 november gaan zien. Op die dag kondigt Huawei de nieuwe Huawei Mate 9 aan. De exacte verbeteringen en nieuwe functies in EMUI 5.0 zijn helaas nog niet bekend. DroidApp houd je uiteraard op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel