Huawei brengt toffe 3D Live Maker app uit

Huawei heeft voor de Huawei Mate 20 Pro de 3D Live Maker app uitgebracht. Deze applicatie brengt bestaande objecten (zoals je knuffelbeer of iets anders) tot leven middels augmented reality.

Huawei 3D Live Maker

Tijdens de persconferentie bij de aankondiging van de Huawei Mate 20 en Mate 20 Pro, liet Huawei een interessante video zien. Hier zagen we een teddybeer die tot leven werd gewekt middels augmented reality. Je maakt een 3D scan van een voorwerp, zoals een knuffel, en deze kun je verschillende acties laten uitvoeren en dergelijke.

3D Live Maker Huawei

Hoewel de applicatie nog niet standaard op de Huawei Mate 20 Pro was te vinden, is deze nu wel door Huawei uitgebracht. De app kan gevonden worden in de eigen AppGallery van Huawei, dit is een soort Play Store maar dan specifiek voor Huawei-devices.

De werking van de 3D Live Maker app klinkt makkelijk, maar is in de praktijk nogal ingewikkeld. Je moet een voorwerp van verschillende kanten scannen op een bepaalde afstand. Vervolgens moet daar flink wat moeite voor gedaan worden om het goed te krijgen. In de app vind je een demo die je bepaalde acties kunt laten uitvoeren.

Een gebruiker van de app heeft al wat gerommeld met de app; een voorbeeld daarvan vind je hieronder.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel