‘Huawei begint met testen Android O voor Huawei Mate 9’

Het grote toestel van Huawei, de Mate 9, wordt momenteel gebruikt door de fabrikant om een nieuwe Android-versie te testen. Voor de Huawei Mate 9 is de Chinese maker namelijk begonnen met het ontwikkelen van Android O.

Android O voor Huawei Mate 9

De nieuwste versie van Android is Android O. Hoewel we nog niet weten wat de volledige naam gaat worden, hebben we in dit artikel de nieuwe functies al uitgelicht. XDA maakt melding van dat Huawei is begonnen met het testen van de nieuwe Android-versie voor de Huawei Mate 9.

Voor verschillende toestellen uit de Nexus en Pixel-reeks zijn al Developer Previews beschikbaar, maar het brede publiek moet nog even wachten op de update. Op de foto van de Mate 9 is de picture-in-picture modus getoond waarbij je een zogenoemde drijvend venster ziet met een YouTube video. Hoewel het versienummer is afgeschermd op de foto’s, heeft XDA kunnen bevestigen dat de bron van het bericht juist is.

Het is op dit moment niet bekend wanneer Android O voor de Huawei Mate 9 verschijnt. Het is in ieder geval goed om te zien dat Huawei alvast is begonnen met de ontwikkeling van de nieuwe Android-versie.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel