Huawei Mate 9 ontvangt software-update B138 met verbeteringen

Huawei heeft voor de Huawei Mate 9 een nieuwe update vrijgegeven met versienummer B138. Deze update brengt verschillende verbeteringen, waaronder een verbetering in het energieverbruik en in de beveiliging. Maar er is meer.

Huawei Mate 9: B138 update

De Huawei Mate 9 is de nieuwste smartphone van de Chinese fabrikant en we hebben dit toestel uitgebreid besproken in onze Huawei Mate 9 review. Lekker ruim in omvang en voorzien van de betere specificaties zoals Android 7.0 Nougat, het nieuwe EMUI 5.0 en de dual-camera.

Huawei Mate 9 B138

Bezitters van de Huawei Mate 9 kunnen vanaf nu een update verwachten voor hun toestel. Het is de update naar versie MHA-L29C432B138. Er zijn verschillende bugfixes en optimalisaties doorgevoerd. Zo wordt het toestel nóg beter. Ook melden gebruikers dat USB OTG (On-The-Go) -beter- werkt met de nieuwe update.

Specifieker heeft Huawei het over de volgende verbeteringen; zo zou het energieverbruik verminderd zijn. Tevens worden muziekspeler-apps beter weergegeven op het vergrendelscherm. Een andere verbetering is de beveiliging, want er worden verschillende fixes doorgevoerd uit een beveiligings-patch die door Google eerder is vrijgegeven.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Tip
Aad
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel