Huawei begint met uitrol Android 8.0 Oreo voor P10-serie: eerst als beta

Huawei is in Europa begonnen met het verspreiden van de nieuwste Android-versie voor de vlaggenschepen uit 2017; de Huawei P10 en P10 Plus. Als eerst komt de beta-versie beschikbaar voor de twee smartphones.

Android Oreo beta voor P10 en P10 Plus

In Europa is Huawei begonnen met de eerste beta-versie van Android 8.0 Oreo te verspreiden. De Huawei P10 en Huawei P10 Plus zijn als eerst aan de beurt die de update zullen krijgen. Gebruikers uit Roemenië behoren tot de gelukkigen, want zij krijgen voorlopig als eerste toegang tot Android 8.0 Oreo.

De update wordt hiermee getest zodat eventuele fouten en bugs eruit gehaald kunnen worden. De feedback die met de beta-versie wordt verzameld, wordt gebruikt voordat de definitieve update uitgerold wordt. Naast de update naar Oreo wordt ook de nieuwe skin van Huawei meegeleverd, EMUI 8.0.

Huawei P10 Android Oreo beta

Als alles verloopt zoals gepland, zal Huawei de definitieve update van Android 8.0 Oreo eind februari uitrollen voor de Huawei P10 en Huawei P10 Plus. Begin december werd het beta-programma al gestart voor de Huawei Mate 9, die update is in Europa nog niet beschikbaar.

Leestip: 17 beste tips voor de Huawei P10, P10 Lite en P10 Plus

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel