‘Huawei komt met eigen versie Nexus 6P: de Mate S2’

Bij keuringsinstantie TENAA heeft Huawei een nieuwe smartphone ingediend. De nieuwe smartphone zal vermoedelijk op 1 september tijdens de IFA aangekondigd worden. Het gaat om een toestel dat erg veel weg heeft van de Nexus 6P. Vermoedelijk krijgt de smartphone de naam ‘Mate S2’.

Huawei Mate S2

Tijdens de IFA in Berlijn, begin september, zal Huawei op 1 september één of meerdere producten laten zien. De kans is groot dat we hier de eerder verschenen Huawei Mate 9 gaan zien, maar vermoedelijk komt er nog een toestel langs die dag. De Huawei Mate S2, zoals het toestel waarschijnlijk zal gaan heten, is zeker qua achterkant vrijwel identiek aan de Nexus 6P, eveneens ontwikkeld door Huawei.

De smartphone heeft zijn gezicht laten zien bij de TENAA, een keuringsinstantie in China. Hoewel de specificaties nog niet bekend zijn, zien we wel de vingerafdrukscanner aan de achterzijde, zoals we die bij Huawei vaker hebben gezien. Ook zien we de metalen unibody en de glazen rand aan de achterkant voor de camera. We verwachten dat het niet al te lang zal duren voordat er meer bekend wordt over de specificaties van de Huawei Mate S2.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel