Huawei introduceert Huawei Fit sport- en gezondheidstracker

Huawei heeft tijdens haar evenement in München de Huawei Fit geïntroduceerd. Met de gezondheids-tracker kan je sportactiviteiten en dagelijkse bezigheden bijhouden. De Huawei Fit kun je dragen als horloge om je pols.

Huawei Fit

Met de Huawei Fit krijg je inzicht in je sportprestaties en je dagelijkse bezigheden. Zo houdt de tracker bij wat je hartslag is en hoeveel stappen je zet. Daarnaast kan de tracker bijhouden hoe goed je slaapt. De Huawei Fit biedt ondersteuning voor tal van sportactiviteiten, van hardlopen tot zwemmen.

Huawei Fit

De tracker houdt automatisch je prestaties bij tijdens een sportactiviteit. Je kunt hierbij denken aan de afstand en het aantal verbrandde calorieën. Huawei speelt extra in op de hardloop-doelgroep met speciale trainingsschema’s. Er zijn schema’s beschikbaar voor 5 en 10 kilometer, de halve- en hele marathon. De sport-tracker van Huawei is waterdicht waardoor je niet bang hoeft te zijn om in de regen te gaan hardlopen.

De Fit maakt via Bluetooth 4.2 verbinding met je smartphone waarmee ook notificaties van je smartphone op de tracker getoond kunnen worden. In de Verenigde Staten is Huawei Fit per direct verkrijgbaar, in Nederland moeten we nog even wachten. De Huawei Fit zal op 1 december in de Nederlandse winkels liggen in de kleuren Titanium Gray en Moonlight Silver voor een prijs van 149 euro. De smartwatch is al te pre-orderen bij Coolblue.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel