Google Fit 1.57: grote update brengt compleet vernieuwd design naar app (+ APK)

Google Fit, de gezondheids-app van Google, heeft een grote update gekregen. De nieuwe update voor de sport-app brengt Google Fit naar versie 1.57. Naast een compleet vernieuwd design zijn er ook veel veranderingen doorgevoerd.

Google Fit 1.57

In Google Fit 1.57 zien we bij het opstarten direct een nieuw vormgeving van de app. Er wordt meer gebruik gemaakt van kleuren, foto’s en informatie. Je krijgt nu en overzicht te zien met het aantal gelopen minuten, de afstand, het aantal calorieën en stappen van deze dag. Ook zie je een overzicht met workouts in een kaartje.

Doelen

Je kunt handmatig je doel instellen, gewicht registreren, activiteit toevoegen of activiteit starten. Bij het aanmaken van een doel kan je voortaan uitgebreidere opties kiezen. Zo is er de mogelijkheid om de periodes specifieker in te geven, zoals meerdere keren per week of meerdere keren per maand.

Tijdlijn en widget

De tijdlijn in de app verzamelt alle lichamelijke activiteiten in het overzicht zoals we die kennen uit de vorige versies van Google Fit. De dagelijkse statistieken kunnen uitgeklapt worden door er op te tikken of over heen te vegen. Een nieuwe widget is ook te vinden in de Google Fit app. In één oogopslag kan je voortaan op je homescreen de voortgang van je doel bekijken.

Google Fit 1.57

Downloaden

Google Fit 1.57 zal spoedig te vinden zijn in de Google Play Store. Wil je niet zolang wachten, download dan de APK. Houd er wel rekening mee dat er per toestel een andere versie van het bestand nodig is. Mocht je twijfelen, dan raden we je aan te wachten op de Play Store update.

Google Fit: Activiteittracking
Google Fit: Activiteittracking
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel