Google Fit 1.56: start je activiteiten vanaf je smartwatch

Google Fit heeft een fijne update ontvangen voor bezitters van een smartwatch. Direct vanaf je pols kan je voortaan een activiteit starten zoals hardlopen, fietsen of een push-up challenge. De update wordt vanaf nu verspreid via de Google Play Store.

Google Fit 1.56

Google Fit is bijgewerkt naar een nieuwe versie. De update brengt de mogelijkheid om een activiteit direct vanaf je smartwatch met Android Wear te starten. Bij het selecteren van de Fit app op je wearable krijg je deze mogelijkheid te zien. Eerder bracht Google een Android Wear-update voor Fit uit, waarbij vanaf de smartwatch een challenge kon worden gestart. De challenges vind je nog steeds in het overzicht.

Wanneer je de desbetreffende activiteit (fietsen, hardlopen, wandelen etcetera) hebt gekozen, kan je de activiteit starten waarna de tijd begint te lopen. Je krijgt tijdens het sporten inzicht in je prestaties. Je kunt kiezen of je als kaart op je watch wilt zien hoelang je al bezig bent maar je kan ook selecteren dat je het aantal verbrande calorieën, de afstand, het aantal stappen of de gemiddelde snelheid wilt tonen. Aan het eind van je activiteit krijg je een samenvatting van je training met interessante gegevens die tijdens de sport zijn gemeten.

Google Fit 1.56 wordt vanaf nu uitgerold via de Google Play Store.

Google Fit: Activiteittracking
Google Fit: Activiteittracking
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel