Human: sociale fitness-tracker uitgebracht voor Android

Human is al langere tijd beschikbaar voor Apple iOS en is nu ook uitgebracht voor Google Android. Met Human heb je een activiteits-tracker met een sociale insteek, want je kan niet alleen van jezelf zien hoeveel je hebt afgelegd. Via Human worden jouw prestaties vergeleken met mensen uit je buurt.

Human

De app Human stimuleert je om minimaal dertig minuten per dag te bewegen. Of dit nou hardlopen, fietsen of wandelen is, dat maakt niet uit. De functie wordt ‘Daily 30’ genoemd en wanneer je het halve uur hebt voltooid zal je hiervan op de hoogte gebracht worden. Bij het opstarten van de applicatie dien je in te loggen met je Google-account zodat ook je Google Fit-gegevens gekoppeld kunnen worden aan Human.

human

De functie Human Pulse laat zien hoe de rest van de gebruikers ervoor staat. Deze informatie zal alleen werken in de grotere steden in de wereld, waaronder ook Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Je ziet in het overzicht precies hoeveel minuten je hebt gelopen, hoeveel calorieën je hebt verbrand en de afgelegde afstand.

Human voor Android kan gedownload worden uit de Play Store via onderstaande button.

Bekijk ook: De 8 beste hardloop-apps voor Android

Human - Activiteiten tracker
Human - Activiteiten tracker
Ontwikkelaar: Humanco, Inc.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel