Runtastic Pro: uitgebreide fitness-app tijdelijk gratis met promo-code

Mocht je het voornemen hebben om lekker te gaan bewegen in 2016, dan word je door de ontwikkelaars van Runtastic nu extra gestimuleerd. Tijdelijk is de fitness-app Runtastic Pro met uitgebreide mogelijkheden gratis beschikbaar. Via een omweg kan je de normaal betaalde functies unlocken. De prijs van Runtastic Pro bedraagt normaal circa vijf euro.

Runtastic Pro

De handige fitness-app Runtastic biedt de betaalde versie van de applicatie (Runtastic Pro) tijdelijk gratis aan. Met Runtastic Pro kan je op een interactieve manier je sportprestaties bijhouden. Denk aan de afstand van het rondje hardlopen, de route van je fietstocht en het aantal verbrande calorieën tijdens het joggen. Je sport- en fitnessactiviteiten worden getoond in overzichtelijke grafieken, statistieken en rapporten. Op deze manier kan je precies zien hoe de voortgang is van je beweging.

runtastic

Fitness-app

Als extra mogelijkheden kan je er ook voor kiezen om je locatie te delen met je vrienden. Vrienden kunnen je vervolgens aanmoedigen. Niet alleen afstanden, verbrande calorieën en dergelijke kan je bekijken. Runtastic geeft ook inzicht in je hartslag, je snelheid, de stijging en de tijd. Je kunt er voor kiezen om Runtastic te synchroniseren met Google Fit.

Gratis downloaden

In de periode van 1 tot en met 3 januari 2016 geven de ontwikkelaars je Runtastic Pro gratis. Hiervoor moet je de gratis versie van Runtastic downloaden en met behulp van een promo-code krijg je de pro-functies. Je hoeft dus niet de Runtastic Pro app uit de Play Store te downloaden. We hebben hieronder de stappen voor je op een rij gezet om de functies gratis te krijgen.

  • Download Runtastic voor Android via onderstaande button
  • Na installatie doorloop je de stappen en ga je naar Instellingen
  • Scrol naar beneden en kies de optie ‘Runtastic’ onder het roze kopje ‘meer’
  • Selecteer de optie ‘Voer promotiecode in’
  • Typ vervolgens de promotiecode appoftheday in
  • Herstart de app; dan krijg je de pro-functies tot je beschikking

Veel sportplezier!

adidas running: Ren en Sporten
adidas running: Ren en Sporten
Ontwikkelaar: Adidas Runtastic
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel