Google Fit brengt personal trainer naar je pols (+ APK)

Een nieuwe update voor de bewegings-app Google Fit is uitgebracht. De nieuwe versie van Google Fit biedt nieuwe functies voor bezitters van een smartwatch met Android Wear. Daarnaast is de applicatie ook op andere fronten verbeterd, maar Google heeft ook functies uit de Google Fit app gesloopt. De laatste update voor Google Fit kwam zeven maanden geleden uit.

Google Fit

Google heeft haar sport-app Google Fit voorzien van een update. De laatste update voor de Android-app van Google Fit werd ruim een half jaar geleden uitgebracht. De nieuwe versie van de applicatie brengt natuurlijk een reeks bugfixes en prestatieverbeteringen. Wel valt op dat de maandweergave uit de app is gesloopt en deze dus niet meer via de app bekeken kan worden en ook het handmatig toevoegen van een activiteit is vreemd genoeg niet meer aanwezig.

Voor bezitters van een smartwatch met Android Wear heeft de update het meest te bieden. Google Fit heeft nu een ‘personal trainer’ toegevoegd waarmee je bepaalde work-outs kunt uitvoeren. Dankzij de smartwatch kunnen de bewegingen gedetecteerd worden. Voorbeelden van work-outs zijn de push-ups, crunches of sit-ups. Via je smartwatch krijg je een uitleg van de oefening. De update voor Google Fit implementeert ook een vernieuwde watch-face voor Android Wear.

De update voor Google Fit wordt vanaf nu uitgerold via de Google Play Store. Mocht je niet zolang willen wachten, download dan hier de Google Fit 1.55 APK.

Bekijk ook: Android Wear: 27 onmisbare apps voor je smartwatch

Google Fit: Activiteittracking
Google Fit: Activiteittracking
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel