Google Fit website krijgt Material Design met kaarten

De website van Google Fit is in een nieuw jasje gestoken. Vanaf nu kan je je bewegingen, stappen en andere sportieve informatie bekijken in een strak vormgegeven website van Google Fit. Hiervoor is gebruik gemaakt van Material Design.

Google Fit

Google heeft de website van Google Fit onder handen genomen. De website heeft een vernieuwde uitstraling gekregen met Material Design. In de webversie van Google Fit zijn nu de verschillende onderdelen te zien in kaartweergave. De gehele vormgeving is nu strakker en minimalistischer. Daarnaast krijg je steeds een ander kleurenpatroon met een andere illustratie te zien.

In Google Fit zijn verder de statistieken uitgebreid te bekijken. Zo is er een kalender die precies aangeeft hoelang je actief bent geweest de afgelopen weken en kan je staafdiagrammen bekijken met een overzicht per uur/dag, week en maand. Rechtsonder in beeld is de zogenoemde FAB-button te vinden waarmee je direct je gewicht kunt doorgeven en nieuwe activiteiten kunt invoeren.

Google lanceerde Google Fit eind oktober vorig jaar. In mei van dit jaar kreeg de Android-app een grote update met nieuwe functies en een watchface voor Android Wear. De nieuwe website van Google Fit vind je vanaf nu op fit.google.com. De Android-app van Google Fit kan je via onderstaande button downloaden uit de Play Store.

Bekijk ook: De 8 beste hardloop-apps voor Android

Google Fit: Activiteittracking
Google Fit: Activiteittracking
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel