Moto Body: Motorola zet eigen fitness-app in Play Store

Motorola heeft een eigen fitness-app uitgebracht voor Android. Met de app Moto Body kunnen Android-gebruikers hun smartphone gebruiken om hun bewegings-activiteiten bij te houden. Moto Body was al beschikbaar voor de Motorola-toestellen, maar is er nu ook voor niet-Motorola smartphones.

Moto Body

Motorola heeft haar fitness-applicatie voor Android, Moto Body, uitgebracht in de Play Store. De applicatie was al beschikbaar op verschillende smartphones van de fabrikant zelf, maar vanaf nu is de app ook op toestellen te gebruiken die van andere fabrikanten zijn. Met Moto Body kan je bijhouden hoeveel stappen je hebt gelopen en hoeveel calorieën je hebt verbrand.

Wanneer je beschikt over een Moto 360 smartwatch, kan je aanvullende functies bijhouden en kan je het horloge koppelen met de app. Je kan dan bijvoorbeeld je hartslag meten en de stapgrootte bijhouden. Met andere smartwatches zoals de LG G Watch R is de applicatie niet compatible. De gegevens die gemeten worden kunnen vervolgens afgelezen worden in overzichtelijke statistieken en ook kan je doelen voor jezelf ingeven en kan je bepaalde gegevens synchroniseren met je Google Fit account. Door in te loggen met een Motorola ID, kan je gegevens synchroniseren en back-uppen.

Moto Body is gratis te downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Bekijk ook: De 8 beste hardloop-apps voor Android

Moto Body
Moto Body
Ontwikkelaar: Motorola Mobility LLC.
Prijs: Gratis

via SmartDroid

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel