Huawei G9 Plus gepresenteerd met stijlvol design

Huawei heeft een nieuwe smartphone aangekondigd in China; de Huawei G9 Plus. Deze telefoon heeft een 5,5 inch display en een stijlvol design. Ook is er een flinke accu aan boord en is er de bekende vingerafdrukscanner aan de achterzijde.

Huawei G9 Plus

In thuisland China heeft Huawei de G9 Plus aangekondigd. Het toestel is voorzien van een metalen behuizing en een stijlvolle vormgeving. De dikte van het toestel bedraagt slechts 7,3 millimeter. Aan de voorzijde is er een 5,5 inch Full-HD display, er zijn twee versies; één versie met 3GB RAM en 32GB en een versie met 4GB en 64GB intern. Er is verder een Snapdragon 625 processor en een 3340 mAh accu. Ook is er aan de voorzijde een 8MP front-camera.

Huawei G9 Plus

De Huawei G9 Plus heeft een 16 megapixel camera aan de achterzijde. Tevens vinden we hier de vingerafdrukscanner, draait het toestel op Android 6.0 Marshmallow met EMUI 4.1 en is het toestel vanaf 25 augustus verkrijgbaar in China. Het is niet bekend of het 320 euro kostende toestel ook zijn weg naar Europa zal vinden.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel