Huawei Mate 10 Pro ontvangt Android Pie, Nova krijgt security-patch december

Huawei rolt voor de Huawei Mate 10 Pro de update uit naar Android Pie. Tevens staat er een nieuwe beveiligingsupdate klaar voor de Huawei Nova. Die laatst genoemde werd meer dan twee jaar geleden uitgebracht.

Huawei Mate 10 Pro: Android Pie

Waar Huawei eerder begon met het uitrollen van Android Pie voor de P20-serie, is het nu tijd voor een ander toestel die de update krijgt. Gebruikers van de Huawei Mate 10-serie melden dat de Huawei Mate 10 Pro de update binnenkrijgt naar Android 9 Pie, de nieuwste versie van het Android OS. De update brengt een hoop nieuwe functies.

Huawei Mate 10 Pro test

Huawei Nova

De Huawei Nova wordt ook weer van een update voorzien. De smartphone werd rond het einde van 2016 uitgebracht. Het is dan ook goed nieuws te zien dat Huawei de smartphone nog bijwerkt met updates. Deze keer is beveiligingsupdate december 2018 aan het uitrollen voor de smartphone.

Voor beide smartphones geldt dat, wanneer de update beschikbaar is, je hiervan een melding krijgt op je telefoon. Het gaat om een gefaseerde uitrol, waardoor het even kan duren voordat de nieuwe software-update bij iedereen beschikbaar is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel