Huawei Mate 10 Pro wallpapers: download ze alle 31 voor je eigen toestel

Huawei kwam afgelopen week met de nieuwe Huawei Mate 10-serie, bestaande uit onder andere de Huawei Mate 10 Pro. Deze smartphone zullen we volgende maand in Nederland verwachten, maar nu kun je alvast de Huawei Mate 10 wallpapers downloaden voor op je eigen toestel.

Huawei Mate 10 wallpapers

De Huawei Mate 10 Pro is de nieuwste smartphone van de Chinese fabrikant en tevens de opvolger van de Huawei Mate 9. De Mate 10 Pro is een schitterend vormgegeven smartphone met een vrijwel randloos scherm en een uitgebreide dual-camera. Daarnaast heeft het bedrijf de telefoon voorzien van de Kirin 970 processor die niet alleen heel snel, maar vooral ook erg slim is.

Huawei Mate 10 wallpapers

Vanaf volgende maand zal de Huawei Mate 10 Pro in de Nederlandse winkels liggen. Echter kun je je eigen smartphone al wel voorzien van een Mate 10-look door de wallpapers te downloaden. In totaal zijn er 31 stuks die je als achtergrond kunt instellen. Deze kun je downloaden uit Google Drive via deze link. Alle details over de Huawei Mate 10 Pro vind je via onderstaande button op de toestelpagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel