Nu ook Huawei Mate 20 met doorlopend scherm uitgelekt; krijgt Kirin 980

Vermoedelijk zal Huawei in september of oktober van dit jaar de nieuwe Huawei Mate 20 presenteren. Nu is het toestel opgedoken op foto’s en komen we ook al het één en ander aan specificaties te weten.

Huawei Mate 20 in beeld

Nadat we eerder al beelden te zien kregen van de Huawei Mate 20 Lite, is het nu de beurt aan het high-end model; de Mate 20 zelf. Het toestel is opgedoken bij een webwinkel die een foto en specificaties heeft gedeeld van de telefoon. Te zien is dat het toestel, als de informatie juist is, voorzien wordt van een groot scherm dat doorloopt aan de zijkanten. Ook is er een notch aanwezig.

Huawei Mate 20

Volgens de informatie krijgt de smartphone een 6,3 inch Quad-HD+ AMOLED beeldscherm. Er is 6/8GB RAM en 128/256GB opslagruimte. Daarbij wordt gezegd dat de Mate 20 de nog niet aangekondigde Kirin 980 processor krijgt, die nog verder verbeterd moet zijn ten opzichte van de al erg prettige Kirin 970. Andere details zijn er ook; een 4200 mAh accu en triple-camera met 40MP sensor en Leica-branding. Aan de voorzijde zou de Huawei Mate 20 een 20 megapixel camera krijgen.

Huawei Mate 20 opgedoken

Eigenlijk wel vanzelfsprekend, zal de Huawei Mate 20 geleverd worden met Android 9.0 Pie. Daar overheen vinden we de nieuwe EMUI 9.0 skin van Huawei zelf. De prijs van 999 dollar is vermoedelijk een placeholder en nog geen definitief bedrag.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel