Huawei Mate 20 Lite: grote EMUI 9.1 update beschikbaar in Nederland

Huawei is begonnen met het uitrollen van een grootse update voor de Huawei Mate 20 Lite. Het toestel ontvangt, geheel volgens planning de update naar EMUI 9.1 vol met nieuwe functies.

Huawei Mate 20 Lite: EMUI 9.1

Voor de Nederlandse bezitters van de Huawei Mate 20 Lite heeft Huawei een nieuwe update klaargezet. Het is de update naar EMUI 9.1 waarin een groot aantal verbeteringen en nieuwe functies zijn te vinden. DroidApp-lezer Ruud meldt ons dat de update ook beveiligingsupdate juli 2019 meebrengt.

Nieuw in EMUI 9.1 is bijvoorbeeld Digital Wellbeing, waarmee je precies kunt zien hoe vaak je je smartphone gebruikt. Het is een onderdeel van Android Pie. In de camera-app kom je ook een aantal verbeteringen tegen. Er zijn nu meer scèneherkenningsmogelijkheden te vinden, waarbij de camera gebruikmaakt van AI.

Huawei Mate 20 Lite EMUI 9.1

Op het gebied van de interface vinden we ook een aantal veranderingen. Dit zie je terug aan de icoontjes en er zijn nieuwe achtergronden en thema’s te vinden voor je Huawei Mate 20 Lite. Dankzij GPU Turbo 3.0 wordt het spelen van games nog prettiger gemaakt.

De update wordt vanaf nu uitgerold voor de Huawei Mate 20 Lite. Dit gebeurt gefaseerd, waardoor het kan zijn dat niet iedereen tegelijkertijd de update krijgt. Als deze beschikbaar is, zul je hiervan een notificatie op je toestel ontvangen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel