Huawei Mate 20 Pro: wederom grote update beschikbaar met juli-update

Huawei maakt flink werk van het uitrollen van updates voor haar toestellen. De Huawei Mate 20 Pro is hier een goed voorbeeld van. Nu staat 9.1.0.310 als update klaar met de patch van juli.

Huawei Mate 20 Pro: 9.1.0.310

Voor de bezitters van de Huawei Mate 20 Pro is er goed nieuws te melden. De Chinese fabrikant heeft wederom een nieuwe update klaargezet voor het uitgebreide toestel. Vanaf nu kan de update naar versie 9.1.0.310 gedownload worden. Deze update is gebaseerd op EMUI 9.1, net als de vorige grote update die voor de smartphone beschikbaar werd gesteld.

Huawei Mate 20 Pro - 9.1.0.310

Deze update is echter niet minder klein, met een grootte van 4,17GB is hij zelfs iets groter dan de vorige update. In de changelog vinden we geen grote veranderingen terug. Wel wordt beveiligingsupdate juli 2019 meegeleverd; de nieuwste update die door Google is vrijgegeven. Het lijkt erop dat er verder geen veranderingen doorgevoerd zijn. Wel is het logisch dat Huawei bugfixes en optimalisaties voor de smartphone klaar heeft staan.

De Huawei Mate 20 Pro krijgt de update vanaf nu uitgerold. Het kan even duren voordat deze voor iedereen beschikbaar is. Updates worden bij Huawei namelijk gefaseerd verspreid. Zodra deze beschikbaar is, krijg je hiervan een melding op je toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel