Huawei P30 Pro: 100 euro cashback op top-smartphone

Huawei geeft je momenteel een interessante korting op het high-end toestel van het bedrijf. Je kunt de Huawei P30 Pro nu met 100 euro cashback aanschaffen. Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden.

Huawei P30 Pro cashback

De Huawei P30-serie is de nieuwste high-end reeks van het bedrijf; met de Huawei P30 Pro als absolute uitschieter. Deze smartphone is voorzien van een quad-camera vol mogelijkheden. Niet alleen kun je 5x optisch zoomen; je kunt ook zonder veel kwaliteitsverlies 10x hybrid zoom gebruiken. Tevens kun je tot 50x digitaal inzoomen. Je kunt handmatig de instellingen aanpassen en vele instellingen gebruiken voor de mooiste foto’s.

Huawei P30 Pro achterkant

In onze Huawei P30 Pro review waren we al positief over de erg stijlvolle smartphone, die verkrijgbaar is in erg mooie kleuren. Aan de voorkant is er een 6,47 inch Full-HD+ OLED beeldscherm dat doorloopt aan de zijkant; en tevens is er 8GB RAM met 128GB/256GB opslagruimte. De vingerafdrukscanner zit in het beeldscherm geïntegreerd. De 4200 mAh accu gaat lekker lang mee en kan erg snel worden opgeladen met 40W fast charging.

Op dit moment draait de Huawei P30 Pro op Android 9 Pie, met de EMUI 9.1 skin. Huawei heeft al bevestigd dat de smartphone een update krijgt naar Android Q. Tevens krijg je maandelijks beveiligingsupdates.

Huawei P30 Pro review

Cashback

Koop je tussen 15 juli 2019 en 18 augustus 2019 een Huawei P30 Pro, dan krijg je 100 euro cashback, ofwel geld teruggestort op je rekening. Het maakt daarbij niet uit of je de telefoon los of met abonnement hebt aangeschaft. Na aanschaf moet je hem voor 31 augustus registeren via de website van Huawei.

Houd er rekening mee dat deze cashback-actie niet bij iedere winkel geldt. Zo geldt deze actie niet als je hem bij Belsimpel koopt. Je kunt hem aanschaffen bij: Bol.com, Coolblue, Mobiel, T-Mobile, KPN, MediaMarkt, Tele2 en Vodafone.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel