Huawei P30-serie onverminderd populair: overtreft records P20-serie

Huawei doet goede zaken met de Huawei P30-serie. De smartphonereeks, bestaande uit drie modellen, heeft de records die de P20-serie eerder al behaalde, doorbroken.

Huawei P30 erg populair

De Huawei P30, P30 Pro en P30 Lite zijn erg populair. Huawei heeft cijfers gedeeld over het aantal verkopen van de drie smartphones uit de meest recente P30-serie. Deze serie werd in maart aangekondigd en in 85 dagen tijd zijn 10 miljoen eenheden verkocht.

Eerder wist Huawei flink te scoren met de Huawei P20-serie. Volgens Kevin Ho van Huawei, had de P30-serie 62 dagen minder nodig om 10 miljoen keer te verkopen. Hiermee ziet het merk een flinke sprong in het aantal verkopen. Vier weken na de release was de P20 Pro het meest verkochte toestel van West-Europa.

Huawei P30 Pro review

Het is niet allemaal positief; Huawei heeft flink last van de sancties die door de Verenigde Staten zijn opgelegd. Het merk verwacht een daling in het aantal verkopen dit jaar van 40 tot 60 procent. Huawei geeft nogmaals de garanties dat haar uitgebrachte toestellen, waaronder de P30-serie updates blijven ontvangen, inclusief Android-upgrades.

In onze Huawei P30 Pro review waren we positief over het toestel. Denk aan de quad-camera, de snelle processor, het mooie scherm en natuurlijk het stijlvolle design. Alles over de P30, lees je terug in onze Huawei P30 review.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 499,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel