Huawei P30 Pro ontvangt mei-patch en verbeteringen in camera

Huawei rolt een nieuwe update uit voor de Huawei P30 Pro. De high-end smartphone van de Chinese fabrikant wordt voorzien van update .161 welke niet alleen de beveiligingsupdate van mei brengt, maar ook verbeteringen voor de camera.

Huawei P30 Pro: .161 update

Voor de Huawei P30 Pro wordt in Nederland een nieuwe update uitgerold voor de smartphone. Om precies te zijn heeft de update versienummer 9.1.0.161 meegekregen. Deze update heeft een grootte van circa 316MB. Als eerst is er beveiligingsupdate mei 2019 die wordt toegevoegd met de update. Daarbij heeft Huawei de P30 Pro voorzien van verschillende verbeteringen en fixes. Vanaf nu kan een tweede gezicht toegevoegd worden; handig als je partner ook je smartphone mag gebruiken.

Huawei P30 Pro .161 update

Bij de Huawei P30 Pro is er nu ook de mogelijkheid toegevoegd om berichten en meldingen op een vergrendeld scherm te tonen als er een live achtergrond is. In de changelog van de Huawei P30 Pro update wordt ook melding gemaakt van verbeteringen in de camera. Huawei belooft een verbeterde fotokwaliteit waardoor kleuren natuurlijker en authentieker lijken. De abnormale weergave van video’s die met de front-camera zijn opgenomen, is ook gecorrigeerd.

Bij ons op de redactie heeft de Huawei P30 Pro inmiddels de update binnen, ook DroidApp-lezer Eric meldt dit aan ons. Zodra deze beschikbaar is voor jouw telefoon, zul je hiervan een melding op je toestel krijgen. Via Instellingen > Systeem > Software-update kun je ook handmatig controleren of er een update gedownload kan worden voor je Huawei P30 Pro.

Haal alles uit je P30: Huawei P30 tips: haal alles uit je P30, P30 Pro en P30 Lite

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel