Huawei Mate 20 Pro ontvangt eerste update: .146 met verbeteringen

Huawei heeft voor de Huawei Mate 20 Pro een nieuwe update klaarstaan. De smartphone is het high-end toestel van het merk en wordt voorzien van verschillende verbeteringen, samen met een nieuwe security-patch.

Huawei Mate 20 Pro: .146 update

Ben je in het bezit van een Huawei Mate 20 Pro, dan is er goed nieuws te melden. De fabrikant is gestart met het updaten van de Huawei Mate 20 Pro. De update heeft versienummer 9.0.0.146 en heeft een grootte van 559MB.

In de changelog van de update zien we een reeks verbeteringen. Eén hiervan is beveiligingsupdate november 2018, welke begin deze maand door Google werd uitgeleverd. Tevens voegt Huawei verbeteringen door voor de gezichtsherkenning in bepaalde scenario’s. Opvallend, want zoals we in onze Huawei Mate 20 Pro review schreven, was de face unlock werkelijk waanzinnig snel.

Huawei Mate 20 Pro .146 november

Ook andere verbeteringen zijn doorgevoerd. De in-display vingerafdrukscanner is verbeterd, net als de navigatieprestaties in Google Maps. Ook zijn enkele andere bugfixes nog doorgevoerd door Huawei.

De uitrol van de update gebeurt gefaseerd. Dit betekent dat het even kan duren voordat de update bij iedereen beschikbaar is. Zodra deze beschikbaar is, krijg je een melding op je telefoon hiervan.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel