Huawei Mate 20 RS Porsche Design aangekondigd: stevig prijskaartje en zonder auto

Wie op zoek is naar een high-end smartphone met een luxueus uiterlijk komt misschien wel uit bij Huawei’s beste telefoon tot nu toe. De Mate 20 RS Porsche Design kent een fraai lederen achterzijde maar voor al het moois moet je wel de portemonnee trekken.

Huawei Mate 20 RS Porsche Design

Als je graag het beste van het beste hebt en ook nog een zeer luxe smartphone wensen dan is de Mate 20 RS misschien wel voor jou. Huawei heeft deze kans weer aangegrepen om haar beste smartphone tot nu toe te presenteren. Qua specificaties zit het allemaal wel goed, 8GB werkgeheugen en de opslagcapaciteit start bij 256GB oplopend tot 512GB.

Huawei Mate 20 RS Porsche Design

Verder vind je aan de achterzijde de triple camera setup die ook bij de andere Mate 20 versies aanwezig zijn. In het scherm is de vingerafdrukscanner verwerkt want de achterzijde is vrijgehouden voor een zeer fraai uitziende lederen afwerking. In het midden is een soort race patroon te vinden.

Huawei Mate 20 RS Porsche Design

Bij de Huawei Mate 20 RS betaal je voornamelijk voor het logo al zijn de specificaties niet mis. Het toestel is te koop vanaf 1695 euro en de 512GB variant kost maarliefst 2095 euro. Voor de helft heb je ook de normale Mate 20 die minstens zoveel kan. Of het toestel ook in de Benelux te verkrijgen zal zijn is nog niet bekend.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel