Huawei Mate 30: zo breed wordt de notch, en verkooppakket uitgelekt

Met nog ongeveer een week tot de officiële aankondiging van de Huawei Mate 30-serie, komen we nu nog meer te weten over de smartphone. De breedte van de notch zien we nu, samen met het verkooppakket.

Mate 30 in het nieuws

Er is al veel gezegd en gedeeld over de nieuwe Huawei Mate 30-serie. Deze nieuwe reeks smartphones zal op 19 september officieel aangekondigd worden. Nu zien we al wat meer van het ‘standaard’ model; de Huawei Mate 30. Op internet zijn nu beelden gedeeld van een aantal details van het nieuwe toestel.

Huawei Mate 30 notch

Notch

Als eerst zien we de breedte van de notch van het toestel. Op deze foto zien we dat deze een stukje breder wordt dan de notch van de Mate 20. Bij de Mate 30 zal in de notch een dual-camera te vinden zijn, zo is de verwachting. De Mate 30 Pro zal een nog bredere notch krijgen, omdat hier nog extra sensoren in zitten voor de gezichtsherkenning.

Huawei Mate 30 verkooppakket

Verkooppakket

Daarnaast is een foto opgedoken van het verkooppakket. Hieruit kunnen we opmaken dat het model voorzien is van 6GB aan werkgeheugen, terwijl er 128GB aan interne opslagruimte wordt aangeboden. Verder zijn niet heel veel meer specificaties te herkennen, hoewel aan de voorzijde de tekst SuperSensing Camera is te lezen. Voor de camera zal de fabrikant wederom samenwerken met Leica.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel