Huawei Mate 30 Pro renders: strak toestel met 7 camera’s

Er zijn nieuwe beelden verschenen van de nieuwe krachtpatser van Huawei. De Huawei Mate 30 Pro zien we op renders, waarbij het toestel lijkt te beschikken over zeven camera’s!

Renders Mate 30 Pro

Huawei werkt achter de schermen hard aan de realisatie van de Huawei Mate 30 Pro. In de afgelopen weken hebben we al verschillende berichten voorbij zien komen, en daar komt nu een bericht bij. Op basis van de tot nu toe bekende informatie heeft OnLeaks renders gemaakt van de nieuwe Huawei Mate 30 Pro. Hierdoor krijgen we een goed beeld van hoe de smartphone eruit zal komen te zien.

Huawei Mate 30 pro render

Naar verwachting presenteert Huawei de nieuwe Mate 30 Pro op 19 september. Dit zal gebeuren in de Duitse stad München. Volgens de bron is het toestel voorzien van zeven camera’s, wat een flink aantal is. Naar verluidt zouden er vier aan de achterkant zitten en drie aan de voorzijde, in de brede notch. Hierdoor belooft ook de Mate 30 Pro weer een ster te worden in gezichtsherkenning, net als bij de huidige Mate 20 Pro het geval is.

Huawei Mate 30 Pro render 2

Het scherm zou een 6,6 inch scherm moeten zijn. Aan de zijkant lijkt het toestel een volumetoets te missen. Als de tot nu toe bekende informatie klopt, dan zal voor het regelen van het volume het toestel voorzien worden van een speciaal aanraakgebied aan de rand van het touchscreen.

De bron meldt verder dat de Huawei Mate 30 Pro de afmetingen 158,1 x 73,6 x 8,7 mm krijgt en een dubbele LED-flitser voor bij de camera. Naar verluidt krijgt de Mate 30 Pro een Kirin 990 processor, USB-C poort en een Infraroodpoort. Ook wordt gesproken over een 4500 mAh accu welke middels snelladen met een snelheid van 55W opgeladen kan worden. Toch is er nog wel wat onzekerheid. Hoewel verwacht wordt dat het toestel op Android zal draaien, zal dit de Open Source-versie zijn. Google-diensten worden dan niet standaard meegeleverd en updates kunnen wat later verschijnen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel