Huawei Mate 9 volledig uitgelekt: met EMUI 5.0 screenshots

Op 3 november zal Huawei de Mate 9 presenteren. Helaas voor de Chinese fabrikant lijkt het erop dat de grote verrassing er inmiddels af is. Foto’s verschenen er al eerder, maar nu is het toestel nog uitgebreider voor de camera gezet. Ook zien we daarbij EMUI 5.0, de nieuwe interface skin van Huawei.

Huawei Mate 9 in volle glorie

De Chinese fabrikant Huawei heeft op 3 november in München een persconferentie gepland staan, waarbij we de Huawei Mate 9 zullen zien. Daarbij schreven we vanmorgen ook al over het nieuwe EMUI 5.0.

Huawei Mate 9

EMUI 5.0

Dit is de nieuwste schil van Huawei over Android heen, en is beter afgestemd op de Westerse landen. De nieuwe skin bevat zelfs een app drawer zodat je een menu hebt met al je apps en we zien dat het beter is afgestemd op Stock Android. Ook EMUI 5.0 zal naar verwachting overmorgen aangekondigd worden.

EMUI 5.0

De Finse collega’s van SuomiMobiili hebben de hand weten te leggen op foto’s van de nieuwe smartphone. Het toestel heeft een 5,9 inch display, 4GB RAM, 64GB interne opslagruimte en een Kirin 960 processor. Verder is er een dual-camera met 12MP en 20MP en wordt wederom hiervoor samengewerkt met Leica. Eerder werkte Huawei al samen met Leica voor de camera van de Huawei P9.

Hoewel de foto’s al zelf interessant zijn van het toestel, krijgen we ook de nieuwe EMUI 5.0 interface van het bedrijf te zien. We houden je uiteraard op de hoogte van het nieuws uit München.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel