Nieuwe details Huawei Mate 9 uitgelekt: 5,9 inch scherm, 6GB RAM, Android Nougat

Huawei zal op 3 november haar nieuwe Mate 9 aankondigen. In de afgelopen tijd kregen we van verschillende kanten nieuwe foto’s, renders en specificaties binnen. Ook in de dagen voor de presentatie kan het allemaal maar moeilijk geheim blijven. Nu zijn er meer foto’s en details van het toestel verschenen.

Huawei Mate 9: nieuwe details

We konden in de afgelopen weken al verschillende malen kennis maken met de Huawei Mate 9. Het toestel wordt mogelijk ook als ‘Edge’ versie uitgebracht, waarbij het scherm aan de zijkanten gebogen zijn. Huawei zal op een eigen evenement in München op 3 november het toestel presenteren, maar het is niet bekend of we ook de Huawei Mate 9 Pro met het gebogen scherm dan zullen zien. Het is ook mogelijk dat deze pas later aangekondigd wordt.

Huawei Mate 9 specs weibo

De Huawei Mate 9 zal volgens de laatste berichtgeving voorzien worden van een dual-camera met 20MP en 12MP. Uiteraard is het toestel ook weer voorzien van een vingerafdrukscanner aan de achterzijde en is het toestel uit metaal vervaardigd. Het scherm zou 5,9 inch groot zijn en een QHD resolutie bieden. Ook de nieuwe Kirin 960 octa-core processor vinden we in het toestel, aangevuld met 6GB RAM. Het interne geheugen zou 256GB bedragen en de Mate 9 draait op Android 7.0 Nougat. Tevens is er ondersteuning voor snelladen 5V/8A.

Aanstaande donderdag moet het gaan gebeuren, dan kondigt Huawei de Mate 9 aan. Uiteraard zal DroidApp hiervan uitgebreid verslag doen.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel