Huawei presenteert Huawei Mate RS met Porsche Design en vingerafdrukscanner in scherm

Huawei kondigde gisteren de nieuwe Huawei P20-serie aan. De Chinese fabrikant heeft echter nog een andere nieuwe smartphone gepresenteerd. De Huawei Mate RS met Porsche Design heeft een vingerafdrukscanner die geïntegreerd is in het scherm. Maar het toestel heeft nog meer te bieden.

Huawei Mate RS

De Huawei Mate RS is in samenwerking met Porsche Design ontwikkeld. In het verleden heeft Huawei al vaker samengewerkt met Porsche. Opvallend is dat Huawei echt alles uit de kast haalt met het toestel. De smartphone heeft niet één maar twee vingerafdrukscanners. Eén hiervan bevindt zich aan de achterkant, de ander is geïntegreerd in het beeldscherm. We verwachten dat dit het begin is van een trend die we in de komende jaren veel vaker gaan zien.

Huawei Mate RS Porsche Design

Het toestel heeft een interne opslagruimte van 512GB en heeft net als de Huawei P20 Pro een triple-camera. Dit betekent dat het toestel drie sensoren heeft met 40 megapixel, 20 megapixel en 8 megapixel. Er is een 6,0 inch OLED-display, 6GB RAM en een Kirin 970 processor. De accucapaciteit bedraagt 4000 mAh en er verschijnt ook een model met 256GB opslagruimte.

Dan de prijs; daar zul je waarschijnlijk nog even voor moeten sparen. Voor de 256GB versie wordt een prijs gehanteerd van omgerekend 1700 euro. Wil je de Huawei Mate RS Porsche Design met 512GB? Dan moet je 2100 euro neerleggen. Gisteren werd de nieuwe Huawei P20-serie gepresenteerd.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel