Huawei P20 livestream: volg hier de aankondiging live

Huawei presenteert vandaag de langverwachte nieuwe Huawei P20-serie. Deze serie bestaat uit de Huawei P20 en P20 Pro; waarbij de laatste is uitgerust met maar liefst drie camera’s aan de achterzijde. Wil je niks missen, volg dan hier de Huawei P20 livestream.

Huawei P20 Livestream

Vandaag is het zover, Huawei haalt het doek van de Huawei P20-serie. We zijn in de afgelopen weken en maanden al veel te weten gekomen over de opvolgers van de P10 en P10 Plus en het belooft een flinke verandering te worden bij de Chinese toestellen. Denk aan de drie camera’s aan de achterkant (40 megapixel) bij de P20 Pro en de nieuwe Twilight kleur.

De Huawei P20 Lite werd eerder deze maand onverwacht al aangekondigd en is inmiddels in Nederland ook te koop. De twee andere toestellen liggen vermoedelijk vanaf 16 april in de winkels, zo ontdekte DroidApp eerder.

Vanmiddag, om 14:30 uur begint de livestream van Huawei. De aankondiging zelf zal om 15:00 uur beginnen. Wil je de Huawei P20 livestream bekijken van de aankondiging, dan kun je hieronder terecht. Uiteraard zal DroidApp je ook op de hoogte houden.

Update 15:30: Zojuist zijn de nieuwe Huawei P20 en P20 Pro aangekondigd. We hebben alle details voor je op een rij gezet in het volgende artikel: Huawei P20 en P20 Pro met notch en triple-camera aangekondigd: alle details

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel