‘Huawei P20 krijgt standaard 128GB opslagruimte en slow-motion functie’

De Huawei P20 Lite is al onthuld, maar de twee andere P20-toestellen nog niet. Over de Huawei P20 en P20 Pro komen we nu meer te weten. Dit gaat over het interne geheugen en de video-camera met slow-motion.

Slow-motion en 128GB voor P20

Op 27 maart kunnen we kennismaken met de nieuwe Huawei P20 en P20 Pro. Over de Huawei P20 Lite hebben we afgelopen zaterdag geschreven, want dat toestel is reeds onthuld. De twee uitgebreidere toestellen zullen volgens doorgaans betrouwbare bron, Roland Quandt, voorzien zijn van standaard 128GB opslagruimte, dit samen met 4GB RAM-geheugen. Bij de Pro is dit 6GB RAM. Vandaag verscheen er ook informatie over de Huawei P20 Pro triple-camera.

Huawei p20 (pro)

In andere regio’s, buiten eurolanden, zouden wel meerdere geheugen-varianten uitgebracht worden, zo meldt de bron. Huawei voorziet de Huawei P20 van een 5,8 inch display en een prijskaartje van 679 euro. Bij de P20 Pro krijg je een 6,1 inch display voor 899 euro.

Slow-motion

Er is ook een nieuwe slow-motion teaser opgedoken. Hierin krijgen we een eerste indruk van de slow-motion functie in de videocamera. Het is niet duidelijk of je hiermee slow-motion filmpjes kunt maken in HD of Full-HD. De Galaxy S9 en S9+ staan dit alleen in 720p HD toe, terwijl de Xperia XZ2 van Sony in Full-HD slow-motions kan maken.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel