Huawei P20 Pro duikt op in Hypercolor, ook wallpapers beschikbaar

We moeten nog een ruime twee weken wachten op de aankondiging van de Huawei P20, maar er wordt steeds meer bekend. We krijgen nu ook nieuwe informatie over de Huawei P20 Pro die als Hypercolor-versie zal verschijnen.

Huawei P20 Pro in Hypercolor

De Huawei P20 Pro zal samen met de standaard P20 en de Lite op 27 maart aangekondigd worden. De toestellen zullen volgens de officiële teasers om precies te zijn in Parijs gepresenteerd worden. Toch krijgen we voorafgaand aan het spektakel al veel informatie over de smartphones. Zo lekte Evleaks afgelopen week een hoop foto’s.

Huawei P20 pro hypercolor

Een nieuwe foto, afkomstig van Evleaks, laat de Huawei P20 Pro in een soort Twilight-kleur zien met een verloop van groen naar blauw. Een interessante kleurkeuze die doet denken aan het Hypercolor t-shirt van vroeger. Voor alle definitieve details moeten we wachten op 27 maart. Al weten we inmiddels wel de prijzen van de devices.

Huawei P20 wallpapers

Wallpapers

Daarbij zijn ook de wallpapers van de nieuwe Huawei P20 gelekt. Deze Stock Wallpapers kun je nu downloaden voor je eigen toestel. Mocht je geïnteresseerd zijn, dan kan dat via deze link.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel