Huawei P20-serie opnieuw uitgelekt: prijzen en nieuwe foto’s opgedoken

Over de Huawei P20-serie komen we steeds meer te weten. De reeks zal bestaan uit tenminste drie toestellen. Over deze drie toestellen komen we nu meer te weten dankzij nieuwe foto’s en dankzij een betrouwbare bron die de prijzen weet te melden.

Huawei P20 opnieuw in het nieuws

Opnieuw komen we meer te weten over de Huawei P20-serie. De aankondiging hiervan staat gepland voor 27 maart en duidelijk werd al dat de toestellen alle drie een zogenoemde ‘notch’ krijgen; een inham aan de bovenkant van het scherm.

Huawei P20 Lite leak

Op het internet zijn vanuit diverse hoeken nu nieuwe foto’s verschenen, waarbij we op de ene foto een nieuwe foto van de P20 Lite zien, en ook een foto zien van de ‘standaard’ P20, waarbij we het scherm te zien krijgen. Op een andere foto zien we een teaser van de Pro. Het gaat hierbij om een fan-made teaser zo is het vermoeden; maar lijken wel overeen te komen met de verwachtingen.

Huawei P20 teaser fanmade

We hebben het hier inderdaad over de Huawei P20 Pro. In tegenstelling tot de P10-reeks zal er geen P20 Plus verschijnen. We zien op de teaser niet de vingerafdrukscanner terugkomen bij de Pro. Dit kan twee dingen betekenen; er komt tóch een fysieke home-button met scanner, net als de gewone P20, of er komt een scanner onder het scherm.

Huawei p20 Beeldscherm

Prijzen

Daarnaast weet de doorgaans goed geïnformeerde bron Roland Quandt de prijzen te vermelden van de nieuwe toestellen. De toestellen zullen zoals het er nu naar uitziet de volgende prijzen krijgen;

  • Huawei P20 – 679,xx euro
  • Huawei P20 Pro – 899,xx euro
  • Huawei P20 Lite – 369,xx euro

Bij de release van de P10 kreeg dat toestel een prijskaartje van 599 euro. Bij de P10 Plus was de adviesprijs 749 euro. De P10 Lite kwam op de markt voor een bedrag van 349 euro. Zodra er meer informatie bekend is over de toestellen, houden we je uiteraard op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel