Daar zijn ze: Huawei P20, P20 Lite en P20 Pro uitgelekt dankzij Evleaks

De Huawei P20 Lite is de opvolger van de Huawei P10 Lite en de smartphone is al vaak in het nieuws gekomen. Nu is dat niet anders. Dankzij keuringsinstantie TENAA zien we nieuwe beelden van het toestel, hierbij valt de notch duidelijk op. Maar er zijn meer beelden gedeeld, dankzij Evleaks.

Huawei P20 gelekt door Evan Blass

Er wordt steeds meer bekend over de nieuwe P20-serie van Huawei. Zagen we in de afgelopen tijd al verschillende foto’s verschijnen, heeft nu Evan Blass de foto’s van de P20 serie gelekt. Hierbij zien we goed dat de toestellen niet allemaal op elkaar lijken. Wel hebben ze allemaal een notch bovenin beeld. De foto’s van de toestellen vind je van links naar rechts; Huawei P20 Lite, P20 en P20 Pro. De Pro krijgt hierbij drie camera’s aan de achterkant. De P20 en Pro krijgen een vingerafdrukscanner aan de voorzijde (in de home-button).

Van de Huawei P20-serie heeft Evan Blass nog meer foto’s gedeeld. Hier zien we de smartphone in drie verschillende kleuren. Links de Pro, in het midden voor de Lite en rechts het standaard model.

Andere beelden

Keuringsinstantie TENAA heeft eerder al de P20 gelekt, en nu is de Huawei P20 Lite aan de beurt. De smartphonereeks van de Chinese fabrikant hebben we al vaak voorbij zien komen. De Huawei P20 Lite is nu uitgelekt door TENAA, de keuringsinstantie. Hierbij zien we het toestel van verschillende kanten.

Huawei P20 lite tenaa

Ook dit toestel krijgt de notch; een inham aan de bovenzijde van het scherm. Mogelijk krijgt het scherm een grootte van 5,8 inch met Full-HD+ resolutie. Er zal een dual-camera aanwezig zijn met mogelijk 24 megapixel en een 2900 mAh accu. Zoals we mogen verwachten draait het toestel op Android 8.0 Oreo met EMUI 8.0 en is er 4GB RAM, een Kirin 659 processor en 64GB opslagruimte.

De Lite komt in de kleuren paars, blauw en zwart op de markt voor een verwachte prijs van 369 euro. Op 27 maart zullen we alle details te weten komen over de drie nieuwe P20-toestellen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel