Huawei P20: ‘pre-order start direct, 16 april in Nederland verkrijgbaar’

DroidApp heeft nieuwe informatie in handen over de komst van de nieuwe Huawei P20. De smartphones zullen eind maart aangekondigd worden. We komen nu nieuwe informatie te weten over de beschikbaarheid en de pre-order van het toestel.

Huawei P20 op 16 april in de winkels

De Huawei P20-serie is al vaak opgedoken in het nieuws. Gisteren verschenen de high-res foto’s van de P20 en ook de Huawei P20 Lite verscheen in beeld. We hebben nu nieuwe informatie in handen over de beschikbaarheid van het toestel. Uit betrouwbare bron weten we wanneer de pre-order start en wanneer het toestel daadwerkelijk in de winkels komt te liggen.

Huawei P20 Pro Twilight

Op 27 maart 2018 zal de Huawei P20-serie officieel aangekondigd worden. Direct op die dag start dan ook de pre-order mogelijkheid voor het toestel. Vermoedelijk gaat het hier om de Huawei P20, P20 Pro en P20 Lite. De pre-order periode loopt van 27 maart tot en met 15 april. Dit betekent waarschijnlijk dat het toestel op 16 april in de winkels zal liggen en uitgeleverd zal worden. Hiermee liggen de toestellen precies een maand na de uitlevering van de Galaxy S9 in de schappen.

Zodra er meer informatie bekend is over de Huawei P20, houden we je uiteraard op de hoogte. Wel zijn de prijzen van de toestellen al reeds uitgelekt. Voor de Lite wordt een bedrag van 369 euro gevraagd, voor de P20 betaal je 679 euro en voor de Pro geldt een bedrag van 899 euro.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel