Huawei P20 Lite duidelijk in beeld: foto’s, video en specs

De Huawei P20 Lite krijgt weer volop aandacht. Er zijn wederom foto’s en een video verschenen van het nieuwe toestel. Het zijn zowel renders als live-foto’s. Ook komen we nog meer over het toestel te weten.

Huawei P20 Lite nogmaals in beeld

Op 27 maart kunnen we de aankondiging van de Huawei P20-serie verwachten. Hierbij zullen we ook de Huawei P20 Lite zien, en dit toestel is al vaak opgedoken in het nieuws. Opnieuw krijgen we nu foto’s en een video te zien van het toestel.

Bij een Poolse webwinkel is de Huawei P20 Lite al in de shop te vinden. De smartphone krijgt hier een prijskaartje van omgerekend 380 euro. Eerder liet een betrouwbare bron al weten dat de Lite 369 euro zou gaan kosten. Dit komt dus voor een groot deel wel overeen.

De Huawei P20 Lite krijgt een 5,84 inch display met een resolutie van 2280 x 1080 pixels en een notch. Er is een vingerafdrukscanner aan de achterzijde, net als een dual-camera (16MP + 2MP). Verder is er een Kirin 659 octa-core processor, 4GB RAM, 64GB opslagruimte, dual-sim/micro-SD, 16MP front-camera en 3000 mAh accu.

Op 27 maart komen we meer te weten over de Huawei P20-serie. De aankondiging wordt gehouden in Parijs en de serie zal bestaan uit de P20, P20 Pro en P20 Lite.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel