Huawei P10 (Plus) krijgt enorme EMUI 9.1 update in Nederland

Huawei heeft voor de P10-serie een nieuwe update klaargezet. De Huawei P10 en P10 Plus krijgen allebei de update naar EMUI 9.1, samen met een nieuwe beveiligingsupdate. Het is een flinke update voor de toestellen van 2,5 jaar oud.

Huawei P10: EMUI 9.1

Begin 2017 werd de Huawei P10-serie uitgebracht. De Chinese fabrikant is de smartphonereeks nog altijd niet vergeten. DroidApp-lezer Henk laat ons weten dat zijn Huawei P10 is voorzien van de EMUI 9.1 update. Deze update brengt een hele hoop verbeteringen en nieuwe functies. Daarbij heeft de fabrikant ook beveiligingsupdate juli 2019 toegevoegd aan de update.

Huawei P10 EMUI 9.1

De EMUI 9.1 update brengt zoals gezegd een hoop verbeteringen. Hierbij is de Huawei P10 voorzien van EROFS-technologie waarmee de snelheid van apps verbeterd wordt. Tevens kent EMUI 9.1 wat wijzigingen in de interface en subtiele veranderingen in de icoontjes. Dankzij GPU Turbo 3.0 wordt het gamen op de P10 en Huawei P10 Plus nog beter gemaakt. De changelog laat ook nog wat andere kleinere verbeteringen zien.

Huawei rolt de update vanaf nu uit voor de Huawei P10 en P10 Plus. De uitrol gebeurt gefaseerd, waardoor het even kan duren voordat iedereen de update naar EMUI 9.1 heeft. Het is een flinke update; hij heeft een grootte van 3,63GB.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel