Huawei P20 Lite ontvangt beveiligingsupdate augustus en GPU Turbo

Huawei is in ons land begonnen met het uitrollen van een update voor de Huawei P20 Lite. Het toestel krijgt softwareversie B150 en deze brengt diverse extra’s zoals GPU Turbo en een nieuwere beveiligingsupdate.

Huawei P20 Lite: augustus update

In Nederland is een nieuwe update beschikbaar voor de Huawei P20 Lite. Het toestel krijgt beveiligingsupdate augustus 2018, zo meldt DroidApp-lezer Gertjan ons. De smartphone kreeg begin augustus zijn laatste update, met de patch van juli. Niet alleen wordt een nieuwere patch nu geleverd, ook andere extra’s zijn aanwezig.

Huawei P20 Lite B150 augustus update

Er is ondersteuning voor Huawei GPU Turbo, waarmee het toestel nog beter om kan gaan met games. Speel je graag games, dan zorgt GPU Turbo ervoor dat spellen sneller zijn, minder accu verbruiken en ook dat de graphics verbeterd zijn. Overigens werkt het vanaf het begin niet met iedere game.

Tot slot is het mogelijk om de schermopnamefunctie nu zonder tijdlimiet te maken. Je kunt op deze manier een video maken van wat er op je scherm gebeurt. Ook zijn er nog enkele andere verbeteringen met de update toegevoegd.

De update voor de Huawei P20 Lite naar versie B150 wordt vanaf nu uitgerold. Het kan even duren voordat de update bij iedereen beschikbaar is. Wil je meer uit je (nieuwe) toestel halen, lees dan ons uitgebreide Huawei P20 Lite tips artikel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel