Huawei P20 Lite en Oppo Reno krijgen beveiligingsupdate april 2019

Huawei en Oppo hebben voor twee van hun toestellen een update beschikbaar gesteld. Gebruikers van de Huawei P20 Lite en de Oppo Reno krijgen beveiligingsupdate april 2019 uitgerold.

Update april voor P20 Lite en Reno

Gebruikers van de Huawei P20 Lite kunnen een update downloaden voor hun smartphone. DroidApp-lezer Gertjan laat ons weten dat de update voor de smartphone klaarstaat. Het toestel krijgt hierbij beveiligingsupdate april 2019. Hiermee worden enkele tientallen kwetsbaarheden in het Android-besturingssysteem gedicht.

De update voor de Huawei P20 Lite heeft versienummer 8.0.0.180 en heeft een grootte van 137MB. Zover bekend worden met de update geen andere veranderingen doorgevoerd. Je kunt er vanuit gaan dat er ook bugs zijn opgelost en optimalisaties zijn doorgevoerd.

Oppo Reno beveiligingsupdate april 2019

Oppo Reno

We hebben van het weekend onze uitgebreide Oppo Reno review gepubliceerd. Deze smartphone kwam erg goed uit de test en is voorzien van een mechanische slider voor de camera. Er staat nu een update klaar voor de Oppo Reno waarbij de telefoon bijgewerkt wordt met beveiligingsupdate april 2019.

Samen met deze security-patch heeft Oppo ook nog wat andere verbeteringen doorgevoerd. Vanaf nu biedt de camera aan de achterzijde ook de portretmodus, zijn de prestaties en stabiliteit van de camera verbeterd en knippert het scherm niet meer wanneer je hem op lage helderheid gebruikt. Hier hadden sommige gebruikers last van.

Voor beide toestellen worden de updates vanaf nu aangeboden. Het kan even duren voordat de update bij iedereen beschikbaar is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel