Huawei P20 Lite vandaag met veel voordeel: voor 299 euro

De Huawei P20 Lite is één van de meest recent uitgebrachte toestellen van Huawei. De smartphone is voorzien van een strakke behuizing, notch, dual-camera en Android 8.0 Oreo. Vandaag kun je het toestel met 70 euro korting kopen.

Huawei P20 Lite voor 299 euro

De Huawei P20 Lite is vandaag in de aanbieding. Het toestel heeft op dit moment een prijs van 369 euro, maar alleen vandaag kun je het toestel voor 299 euro aanschaffen. De smartphone is het goedkopere model uit de P20-serie, maar toch van alle gemakken voorzien.

Aan de voorzijde heeft het toestel een 5,84 inch Full-HD+ beeldscherm met bovenin een notch, de inkeping met bijvoorbeeld ruimte voor sensoren en de 16 megapixel front-camera. Aan de achterzijde is er een dual-camera (16MP+2MP) en er is een krachtige octa-core processor. Daarbij heeft het toestel een 3000 mAh accu, is er dual-sim ondersteuning, 64GB opslagruimte en Android 8.0 Oreo.

Zoals gezegd is de aanbieding alleen vandaag geldig, waarbij je zo’n 70 euro voordeliger uit kunt zijn. Wel betaal je nog eenmalig 5,95 euro verzendkosten, maar voor 306 euro ben je dan helemaal klaar, maar houd wel rekening ermee: op is op. Je kunt kiezen uit de kleuren blauw en zwart en hem direct bestellen bij iBood, via deze link.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel